Australië is een land van prachtige natuur, diverse cultuur en avontuur. Van de tropische wateren van het Great Barrier Reef tot de woestijnachtige landschappen van de Outback, er is veel te verkennen. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige stranden, de unieke wilde dieren, de indrukwekkende rotsformaties en de adembenemende natuurparken. Er zijn ook veel culturele bezienswaardigheden, zoals de historische stad Sydney met haar beroemde Opera House en Harbour Bridge, en de historische gebieden van de Aboriginals. De steden Melbourne en Perth zijn ook een bezoek waard, met veel kunst, muziek, eten en winkelmogelijkheden. Er is iets voor iedereen in Australië.

Wat te doen in Australië

melbourne city

Bruisende Laneways & Elektrisch Nachtleven

Een levendige stad, bekend om haar culturele scène, architectuur en een aantal prachtige parken en tuinen, waaronder de Royal Botanic Gardens.

sydney opera house

Een Iconisch Performing-Arts Venue

Een uniek architectonisch juweel met wereldberoemde concertzalen, theater en opera voorstellingen, genieten van een prachtig uitzicht over de haven.

uluru of ayers rots

Een grote zandsteenformatie

Een prachtige en spirituele rotsformatie gelegen in het hart van de Australische Outback, die een belangrijk heiligdom is voor de Aboriginals

Twaalf apostelen

Groep kalksteenrotsen

Een reeks van indrukwekkende rotsformaties gelegen langs de Great Ocean Road, die een prachtig uitzicht bieden over de zee en een uniek voorbeeld zijn van de lokale geologie.

Wat onze klanten vinden

Zeer behulpzaam personeel. Soms heeft men inderdaad een reisagent nodig.

Bert V.B.D

Google

Het reisbureau heeft een onberispelijke Service en zeer goed bereikbaar!

Martin G. 

Google

4.8

/ 5.0

Klantenreviews

Prachtig verblijf in Frankrijk, met dank aan Nadia voor de organisatie!

Hind K. 

Facebook

Zeer tevreden van onze vakantie in Sidé! Bedankt voor de service!

Sarah E.K.

Facebook